Grupp: Huvudforum

Arocell ser svag ut!

0
Ogilla!
5
Gilla!
#0   Av: Thor1 » Redigera
2014-02-27 10:02:48

Arocell har äntligen börjat tappa lite av sin luft som den har haft under en längre tid. Det är ett sundhetstecken. Den höga värderingen har knappast varit realistisk.

Fortsatta förseningar och problem. Det ryktas till och med om problem med hållbarheten, det bådar inte gott för fortsättningen. Testerna kommer att bli starkt försenade.

Tror att vi är på väg ner under 5 kr inom kort. Sådana här aktier med mängder av luft tenderar till att åka hiss innan fundamentan hinner med.

Vi har inte mycket att se fram emot den kommande perioden och blir det stiltje från bolagsledningen, vilket vi befarar så kommer kursen att sakta men säkert dala. Vi vet även att bolaget kräver mer finansiering till sommaren/hösten.

0
Ogilla!
9
Gilla!
2014-02-27 10:54:17

Ett tydligt Baisse-inlägg... Går det att blanka arocell efter varför vill du att folk ska sälja på den här redan låga nivån?

Arocell har en bra och unik produkt. Enligt årsrapporten 18/2 leder hållbarhetsfrågan bara till en försening på ca 1 månad. Aktien har fallit 30% på kort tid på grund av detta. En tydlig överreaktion. När aktien väl har börjat stabilisera sig så kan man tvärtom göra många procent på kort tid.

Angående finansieringen står det såhär i årsrapporten 18/2:

"Med det kapital som genererats genom nyemissionen i juni 2013 och genom nyttjandet av TO 2 under november 2013 och januari 2014 kommer bolaget att ha en stabil finansiell grund att bedriva verksamheten under hela 2014. Vi ser med tillförsikt fram emot ett nytt spännande år."

Varför sprider du lögner och vilka är "vi"?

0
Ogilla!
8
Gilla!
2014-02-27 11:27:36

#1

Thor1 har ju själv bekräftat att han har minst TRE signaturer han skriver med.

En bull, en bear och en neutral.

Synd att han förstör alla trådar med sin skit, men vissa är såna :-(

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-27 11:29:41

Du gör tyvärr ett stort misstag genom att tro det. Det kommer att bli köpläge men inte på bra länge.

1 månads försening är rena skitsnacket. Det kommer bli ytterligare förseningar.

Har verkligen AroCell en bra produkt? Att de har en enorm potential det kan jag ge dig, det är därför jag är intresserad av bolaget och har kollat upp aktien. Men på den här uppblåsta nivån är det knappast intressant.

"Vi" är ett allmänt uttryck för de som är initierade i AroCell.

Var försiktig!

0
Ogilla!
11
Gilla!
2014-02-27 11:39:31

#2

Jag tror han har åtminstone fyra... Det är därför han har fått 4 likes på sitt första inlägg... ;)

#3. Jag håller med om att det kanske inte är köpläge riktigt än, men det är definitivt inte säljläge nu om man har suttit med i hela raset hittills... Om inte en vändpunkt så borde iaf en stabiliseringspunkt vara nära. Under 5 kr lär iaf inte hända. Och du svarade inte på hur du och dina jag "vet" att det kommer att krävas mer finansiering till sommaren/hösten när VD:n är så tydlig med att det inte behövs.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-27 15:03:29

#4

Ditt resonemang saknar tyvärr grund.

"Det är definitivt inte säljläge nu om man suttit med i hela raset hittills..."

Det här är att stoppa huvudet i sanden och det gynnar absolut inte den som har tagit en stor förlust hittills. Ungefär lika intelligent som uttrycket "Ingen förlust så länge jag inte har sålt"... T

Skulle du köpa aktien nu om du inte hade ägt den? Är svaret nej så sälj.

Hoppas inte att det är du som sitter med en tung förlust, aldrig roligt.

#2

Om du kollar vem det är som förstör i den här tråden så kanske det går upp ett ljus. Pinsamt.

Jag har inga fler nick. Däremot var det ju någon pajas som startade 2 st "Thor" -namn till. Enbart för att jag var uppriktig i C.rad tråden. Tydligen förbjudet att vara neutral i dessa trådar.

Som ni ser så går AroCell ner och den kommer att fortsätta. Sälj innan andra gör det.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-27 15:18:46

Thor1

Vill du ge mig ett tips på en aktie och säga mig dessutom hur din portfölj ser ut?

Jag har sett ditt alias skriva väldigt många inlägg på kort tid, men jag har aldrig sett dig skriva något positivt om något företag.

Så snälla du, eftersom du verkar så kunnig, ge mig ett tips!!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-27 15:22:55

Kör igång en redig pump det är väl alltid någon som går på det. Hur många Thorbröder är ni???

.

0
Ogilla!
8
Gilla!
2014-02-27 15:36:57

#5

Om man sitter och inväntar ett köpläge så är inte det samma sak som att man borde sälja. Det finns inte bara två extremer. Mellan topparna och bottnarna är det inte självklart att man ska sälja bara för att man inte köper eller köpa bara för att man inte säljer.

Jag säger bara att vi antagligen är mer nära en botten (dvs ett köpläge) än en topp (dvs ett säljläge) nu när aktien har gått ner en hel del. Hur intelligent är det att köpa på topparna och sälja på bottnarna? Det har inte kommit någon större förändring i det fundamentala. Bara en liten beräknad försening på 1 månad. Dessutom har du inte svarat än på varför du uppenbart ljuger om finansieringssituationen... Hur trovärdiga tror du att dina andra argument blir i förhållande till den lögnen?

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-27 15:38:28

#6

Där har du fel. Har faktiskt inte varit inne på ganska länge. Däremot kanske du har misstagit mig mot några av mina fans som heter ungefär likadant.

Nu när C.rad har genomfört den här emissionen som ingen tidigare trodde på så börjar den se lovande ut. Där har du ett tips.

Är även intresserad av AroCell men absolut inte på denna nivån. Vi kommer att krossa 5 kr inom några dagar. När bolaget har fått koll på de nya problem med hållbarheten så kanske det kan bli läge.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-27 16:00:20

#8

Två saker.

Jag håller med dig om att det är dumt att köpa på toppen och sälja på botten... Däremot så är det ett ganska svagt argument för att inte sälja kring 6 kr och köpa tillbaka kring 4 - 5 kr. Jag vet vad jag väljer.

Jag ljuger inte om finansieringssituationen. Kolla med bolaget själva. De kommer att behöva ett tillskott under årsskiftet 14/15 och alltså så kommer vi att få en nyemission annonserad under sommaren/hösten. Om experterna spår en försämrad ekonomisk makrosituation framöver så kanske de till och med skyndar på det. Inte ovanligt.

Jag lägger ner min stridsyxa, du verkar vara en go gubbe. Vi får helt enkelt se vart vi landar men nu har jag i alla fall fått ge ett varningens finger för AroCell i närtid. TA ser inte heller speciellt lovande ut.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
9
Gilla!
2014-02-28 14:35:23
Ladda ned

Arocell är +11% idag... Har du hunnit stiga in eller ska du vänta tills den står i 9 kr innan du köper in dig igen... ;)

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.